Välkommen till

J Almgren Grönmiljö

Trädgårdsdesign Borås

RABATT ÅT ALLA

Varmt välkommen hit när du i Borås med omnejd önskar hjälp med trädgårdsdesign. J Almgren Grönmiljö är ett företag som har en stor passion för trädgården. Önskar du göra förändringar i trädgården eller rent av skapa en ny trädgård från grunden så kan jag bidra med min expertis. Jag hjälper dig helt enkelt att göra dina visioner och idéer till verklighet. Trädgården ska vara en plats där människor kan koppla av och njuta av den vackra tillvaron. Jag hjälper dig med förgylla din trädgård med växter och dekorationer.

J Almgren Grönmiljö kan genomföra både stora och små projekt.

J Almgren Grönmiljö

Jag som driver företaget heter Johan Almgren och jag är trädgårdsingenjör samt byggmästare som älskar att bygga trädgårdsmiljöer. För mig är trädgården den plats där jag kan uttrycka min kreativitet genom hantverk, färg och form.

J Almgren Grönmiljö ger dig som kund något unikt

Trädgårdsdesign Borås

När jag utför mitt arbete inom trädgårdsdesign har jag alltid kundens önskemål i åtanke, i slutändan är det du som ska känna dig helt tillfreds med resultatet. Självklart kommer jag med tips och idéer som jag tycker kan förhöja upplevelsen av resultatet, men dina visioner är alltid min grund. Med mitt arbete utgår jag från Berghem i Mark men arbetar även i dess omnejd, i bland annat Borås.

Få en levande och vacker trädgård.

VÅRA TJÄNSTER

Bland tjänsteutbudet hittar du diverse arbeten inom trädgård och utemiljö. Du kan få hjälp med skötsel av grönmiljöer för att hållande den levande och välskött. Dessutom erbjuder jag hjälp i ateljén, där lägger vi grunden för en unik utemiljö. Utöver det kan jag hjälpa till med byggarbeten för att få trädgården att nå sitt fulla potential. När det kommer till bygg erbjuds du kompletta lösningar med byggnationer av allt från altaner till växthus.

Trädgårdsdesign

Med ett öga för detaljer kan jag hjälpa er utveckla en vacker utomhusmiljö. Här kan ni få hjälp med allt från växtkombinationer till kompletta ritningar för större trädgårdsmiljöer. Tillsammans skapar vi en trivsam och vacker trädgård. Allt arbete sker utifrån dina önskemål och visioner. Mitt mål är alltid att trädgården ska bli precis som du har tänkt dig.

Hajomsvägen 11, 511 96 Berghem
Trädgårdsdesign Borås
0733977080