Välkommen till

J Almgren Grönmiljö

Trädgårdsdesign Orust

RABATT ÅT ALLA

Varmt välkommen hit när du på Orust eller dess omnejd behöver hjälp med trädgårdsdesign. J Almgren Grönmiljö är företaget med enorm passion för trädgården. Önskar du göra förändringar i din trädgård eller rent av göra om trädgårdens design från grunden så kan jag bidra med min expertis. Jag bidrar med hjälpen som krävs för att göra dina visioner och idéer till verklighet. Trädgården ska vara en plats där du och personer i din närhet kan koppla av och njuta av den vackra tillvaron. Jag hjälper dig med förgylla din trädgård med växter och dekorationer utefter ditt önskemål. Mitt företag är aktiva på bland annat Orust och dess närområde.

J Almgren Grönmiljö kan genomföra både små och stora projekt.

J Almgren Grönmiljö

Jag som driver företaget heter Johan Almgren och jag är trädgårdsingenjör samt byggmästare som älskar att bygga trädgårdsmiljöer. För mig är trädgården den plats där jag kan uttrycka min kreativitet genom hantverk, färg och form.

J Almgren Grönmiljö ger dig som kund något unikt

Trädgårdsdesign Orust

När jag utför arbeten inom trädgårdsdesign har jag alltid kundens önskemål i åtanke. I slutändan är det du som ska känna dig helt tillfreds med resultatet, men dina visioner är alltid min grund. Med mitt arbete utgår jag från Berghem men arbetar även i dess omnejd, på bland annat Orust.

Få en levande och vacker trädgård genom rätt design.

VÅRA TJÄNSTER

Bland tjänsteutbudet hittar du diverse arbeten inom trädgård och utemiljö. Du kan få hjälp med skötsel av grönmiljöer för att hållande den levande och välskött. Dessutom erbjuder jag hjälp i ateljén, där lägger vi grunden för en unik utemiljö. Utöver det kan jag hjälpa till med byggarbeten för att få trädgården att nå sitt fulla potential. När det kommer till bygg erbjuds du kompletta lösningar med byggnationer av allt från altaner till växthus.

Trädgårdsdesign

Med ett öga för detaljer kan jag hjälpa er utveckla en vacker utomhusmiljö. Här kan ni få hjälp med allt från växtkombinationer till kompletta ritningar för större trädgårdsmiljöer. Tillsammans skapar vi en trivsam och vacker trädgård. Allt arbete sker utifrån dina önskemål och visioner. Mitt mål är alltid att trädgården ska bli precis som du har tänkt dig.

Tveka inte på att kontakta mig ifall du på Orust med omnejd önskar hjälp med trädgårdsdesign!

Hajomsvägen 11, 511 96 Berghem
Trädgårdsdesign Orust
0733977080